Επιδοτούμενα Προγράμματα
  • Register

 Logo

   

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, στα πλαίσια της συνεργασίας με την ACTA,ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων της εφαρμογής AutoCAD 2D & 3D.

Το AutoCAD είναι μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές γενικής σχεδίασης που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, και γενικότερα για όλους όσους θέλουν να κάνουν ψηφιακή σχεδίαση σχεδίων με υψηλή ακρίβεια.

Ο χειρισμός της εφαρμογής επιτρέπει τόσο τη σχεδίαση σε δύο διαστάσεις για τη δημιουργία τεχνικών σχεδίων, όσο και τη σχεδίαση σε τρεις διαστάσεις για την επεξεργασία εικονικών μοντέλων. Μέσα από πρακτικές εφαρμογές του προγράμματος μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε το AutoCAD και να παράγετε τα δικά σας σχέδια με τον σωστό τρόπο. Η γνώση χειρισμού της εφαρμογής AutoCAD θεωρείται σημαντικό εφόδιο σε όποιον ασχολείται με το τεχνικό σχέδιο, ακόμα και χρήστες άλλων εφαρμογών.

Η εκμάθηση του AutoCAD χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο και βασικό επίπεδο, διάρκειας 30 ωρών, αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις 2D. Στο δεύτερο, διάρκειας 20 ωρών, μαθαίνετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις 3D όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων χορηγείται πιστοποίηση CCADκαι CCADadv αντίστοιχα από την ACTA.

Η ACTA είναι ο πρώτος Τεχνοβλαστός που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο όρος Τεχνοβλαστός δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρίας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου. H ACTA πρωτοπορεί, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα πιστοποιητικών γνώσεων πληροφορικής, εξειδικευμένων αλλά και επαγγελματικών, για την κάλυψη των σύγχρονων και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

   

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά τις ώρες 09:00 - 21:00 στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας Θεοχαρόπουλος
http://ekedim-verias.gr/

 

redbus1 290Το Test of Interactive English (TIE) είναι ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν τη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Αφορά σπουδαστές που μαθαίνουν Αγγλικά με οποιοδήποτε τρόπο, με το πιστοποιητικό να εκδίδεται σε 20 εργάσιμες μέρες μετά την εξέταση.

Οι υποψήφιοι λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό το οποίο καταγράφει το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας με τη χρήση της κλίμακας που βασίζεται στο Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο γλωσσών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η απόδοση μετριέται με βάση το τί μπορεί να κάνει ο υποψήφιος και σύμφωνα με το τί αναμένεται να μπορεί να κάνει, επομένως δεν υπάρχει βαθμός αποτυχίας. Στο πίσω μέρος του πιστοποιητικού είναι εκτυπωμένη η κλίμακα που περιγράφει το τί μπορεί να κάνει ο κάτοχος του κάθε επιπέδου .

Αναγνώριση ΑΣΕΠ

big ben290Η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ της 30/18-12-2008 αποφάσισε ότι "οι εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English (ΤΙΕ) εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ισχύοντος στο δημόσιο τομέα Π.Δ. 146/2007 για την απόδειξη της άριστης, πολύ καλής, καλής και μέτριας γνώσης της αγγλικής γλώσσας" (Αρ. Πρωτ.:42069/4.2.2009).

Συγκεκριμένα στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος το επιδοτούμενο πρόγραμμα Αγγλικών γίνεται σε ταχύρυθμα τμήματα 50 ωρών ( 2 μήνες περίπου ) για την απόκτηση πτυχίου Β1, Β2 , C1 , C2 ( με επάρκεια διδασκαλίας) του φορέα Tie αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ

Ειδικές τιμές για ανέργους, μαθητές-φοιτητές και πολύτεκνους

 

 

 

 


Μάθετε Ισπανικά μέσα σε 6 μήνες

 

Τα Ισπανικά είναι μία όμορφη, σχετικά εύκολη και πολύ χρήσιμη γλώσσα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι μετά τα Κινέζικα και τα Αγγλικά είναι η τρίτη σε σειρά κατάταξης ομιλούμενη γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα σε περισσότερο από 400 εκατομμύρια ανθρώπους.  Μετά τα Αγγλικά θεωρείται η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα στον δυτικό κόσμο.

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 με τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και νέων προγραμμάτων, προσφέρει στην κοινωνία της Ημαθίας ταχύρυθμο επιδοτούμενο προγράμματα εκμάθησης Ισπανικών.

Μπορεί κάποιος να μάθει να μιλάει Ισπανικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσα σε 6 μήνες!!! με εξειδικευμένες μεθόδους και σωστή ποιότητα εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και θα εφαρμοστεί ειδικά για άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, εμπόριο και στην διακίνηση των αγροτικών προϊόντων.

 

Το πρόγραμμα παρέχει:

  • Δωρεάν βιβλία 
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 
  • Τεστ προσομοίωσης
  • Προβολή ταινιών
  • Εργασίες κλπ

Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά τις ώρες 09:00 - 21:00 στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας Θεοχαρόπουλος
http://ekedim-verias.gr/


 

Επιδοτούμενα προγράμματα Γερμανικών

sprechen

Σε ταχύρυθμα (6 μήνες περίπου) για αρχάριους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του τουρισμού, εμπορίου, πολιτισμού παιδείας, διακίνησης αγροτικών προϊόντων και ανέργους νέους. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις.

  • Δωρεάν βιβλία
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό (test προσομοίωσης, εργασίες κλπ)

Η βασική γνώση της γερμανικής γλώσσας εκτιμάται σε όλο τον κόσμο. Είναι η πρώτη μητρικήγλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας.
Η Γερμανία λόγω της ιλιγγιώδους της ανάπτυξης καθιέρωσε διευκολύνσεις στην αγορά εργασίας όσον αφορά τους πτυχιούχους ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η Γερμανία είναι η «χώρα της ευκαιρίας», με πολύ χαμηλό ποσοστό ανεργίας και χρειάζεται άμεσα εξειδικευμένο προσωπικό, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις της αναζητούν αγωνιωδώς νέους που θέλουν να εργαστούν με απαραίτητη προϋπόθεση την εκμάθηση Γερμανικών, σε βασικό επίπεδο.

germanΕπιπλέον τα γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Γνωρίζοντας κάποιος Γερμανικά, τη γλώσσα του Goethe, του Schiller, του Einstein και του Nietzsche, μπορεί να κατανοήσει πλήθος βιβλίων στο πρωτότυπο. Σύμφωνα με στοιχεία που παρατίθενται από τον οργανισμό DAAD, οι γλώσσες στις οποίες γράφονται τα περισσότερα βιβλία παγκοσμίως είναι η Αγγλική, η Κινεζική και η Γερμανική.
Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe πραγματοποιεί ταχύρρυθμα τμήματα γερμανικών με πιστοποίηση.

 

 

Μάθετε Κινέζικα μέσα σε 6 μήνες

 

Η φράση «σου ακούγονται Κινέζικα» θα ανήκει πια στο παρελθόν. Το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ πάλι πρωτοπορεί στον χώρο της εκπαίδευσης. Φέρνει κινέζους δασκάλους και γνώστες των Ελληνικών για την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας στην Βέροια .

Τα κινέζικα είναι δύσκολη γλώσσα λόγω των ιδεογραμμάτων. Παρ’ όλα αυτά παρουσιάζουν και αρκετές ευκολίες, μιας και δεν υπάρχουν γένη, άρθρα, χρόνοι, εγκλίσεις, πληθυντικός αριθμός ή πτώσεις. Στο ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ με σύγχρονες μεθόδους μαθαίνει κάποιος να συνεννοείται μέσα σε 6 μήνες!!!

Κινέζικα και εργασία

Η εκμάθησή της κινέζικης γλώσσας αποτελεί πλέον ένα πολύτιμο εφόδιο για την εύρεση μιας προνομιακής θέσης στον ανταγωνιστικό χώρο εργασίας, καθώς οι κινέζικες επενδύσεις στην Ελλάδα αυξάνονται ολοένα.

Κινέζικα και τουρισμός

Υπολογίζεται ότι σταθερή και ανοδική θα είναι η τάση στον αριθμό κινέζων επισκεπτών στη χώρα μας. Υπολογίζεται πως μέσα στα επόμενα χρόνια ο αριθμός των κινέζων τουριστών θα φτάσει τα 100.000.000!!!

 

 

Το πρόγραμμα παρέχει:

- Δωρεάν βιβλία

- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

- Τεστ προσομοίωσης

- Προβολή ταινιών

- Εργασίες κλπ

 

Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις.

 

Εγγραφές καθημερινά στο ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ από 9.00 π.μ έως 21.00 μ.μ
Αγ.Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία
Βέροια
Τηλ.2331021061
κιν.6974338357
email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.